Stuhy národní a státní | trikolóry

Národní a státní stuhy jsou nejčastěji trikolory (stuhy s třemi pruhy) nebo bikolory (stuhy se dvěma pruhy) příslušných států nebo historických území. Trikolory používá například Česká republika a Slovensko. Bikoloru Polsko a Ukrajina a z regionů pak například Morava či Slezsko. Stuhy mají šířku od 10 mm do 10 cm. Jsou určeny pro medaile, slavnosti a významné události. Lze je použít pro věnce, oslavu výročí a dalších oficiální události. Pokud v nabídce nenajdete stuhu, kterou hledáte, lze ji vyrobit na zakázku. Kontaktujte proto naše obchodní oddělení.

Národní a státní stuhy jsou nejčastěji trikolory (stuhy s třemi pruhy) nebo bikolory (stuhy se dvěma pruhy) příslušných států nebo historických území. Trikolory používá například Česká republika a Slovensko. Bikoloru Polsko a Ukrajina a z regionů pak například Morava či Slezsko. Stuhy mají šířku od 10 mm do 10 cm. Jsou určeny pro medaile, slavnosti a významné události. Lze je použít pro věnce, oslavu výročí a dalších oficiální události. Pokud v nabídce nenajdete stuhu, kterou hledáte, lze ji vyrobit na zakázku. Kontaktujte proto naše obchodní oddělení. 

Národní a státní stuhy jsou specifickou skupinou taftových stuh v barevných provedeních regionů, národů a států. Uvádíme zde trikolory a bikolory.