Okvětní plátky a sušené květy, svatební růže

Bez okvětních plátků růží se dnes neobejde žádná tradiční svatba. Plátky mohou být buď přírodní, vyrábějí sušením pravých růží nebo se jedná o textilní plátky růží, které lze považovat za zdařilé napodobeniny. Přírodní sušené plátky a textilní plátky se stále častěji používají zejména při svatebních příležitostech a to buď přímo jako dekorace svatebního stolu nebo pro výzdobu svatebního chodníku a podlah. Jistě znáte takovéto házení pro družičky, které se používá ve svatebním špalíru. Využití okvětních plátků růží a nebo celých sušených květů je však daleko širší. Prohlédněte si proto následující stránky.

  • zdobení a dekorace na svatebním stolu a tabuli
  • svatební cestička sypaná kvítky pro novomanžele
  • romantické svatení lůžko zdobené plátky růží
  • ozdoby na svatební dary
  • "házení pro družičky" a svatebčany v organzových sáčcích
  • výzdoba interiérů v hotelech a sálech, zejména pro svatby, rauty a plesy
  • romantické koupele a interiéry koupelen
  • adventní a velikonoční dekorace
  • dekorace a potřeby pro cukráře.

Potahy na židle

Svatební potahy můžete mít jednobarevné a nebo klasické, bílé

Potahy  na vaší svatbě mohou být klasické bílé nebo barevné. Nabízíme také také univerzální jednorázové potahy  za příznivou cenu. Pokud dáváte přednost klasickým bílým z textilu, můžete si je také půjčit v naší půjčovně .

Svatební vývazky

Svatební vývazky vám zhotovíme pro každého svatebčana.

Klasickou myrtu poslední dobou nahrazují svatební vývazkyatlasových stužek  a nebo organzových stužek  . Svatební vývazky mohou být jednobarevné i více barevné, zdobí se zdobí perličkami, štrasovými kamínky či malými textilními kvítky.

Svatební podvazky

Svatební podvazky dává nevěstě její nejlepší kamarádka a podvazek by měl mít na sobě něco modrého.

Podle tradice má mít něvěsta na sobě něco půjčeného, něco darovaného, něco modrého. Pokud dostane nevěsta od nejlepší kamarádky modrý svatební podvazek a půjčí si paraple v naší půjčovně, jsou problémy vyřešeny ;-)

Šerpa pro nevěstu

Šerpa pro nevěstu při loučení se svobodou nesmí chybět

Připravujete loučení se svobodou ? Pak by na vaší předsvatební dámské jízdě neměla chybět šerpa pro nevěstu  se zajímavým textem. Ten nejprodávanější je "Budu se vdávat,...pozvi mě na panáka". Nabízíme také různé masky a párty zboží , které se vám budou hodit.