Saténové svatební potahy na židle 50x95cm (10ks/bal)

Kód: C2975-0000

Detail produktu

Před zakoupením saténových potahů si změřte obvod opěradla Vašich židlí. Ponechte rezervu na promáčknutí a to zejména u polstrovaných opěradel, obvod opěradla by neměl přesáhnout 95 cm. Upozorňujeme, že saténové potahy jsou pouze imitací pravé atlasové látky. Potahy jsou matnější a méně jemné než atlasová látka a jsou částečně průhledné. Jsou však kvalitnější než potahy z vlizelínu.

915,- Kč až 926,- Kč/bal 91,50 Kč až 92,60 Kč/ks + doprava
- +
Omezení spotřebitelských práv
  • Na toto zboží se vztahuje ustanovení §1837 Občanského zákoníku, které říká že: Spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu.  

  • Znamená to, že zboží nebudete moci vrátit, jen proto, že jste si nákup rozmysleli nebo zásilku se zbožím před dodáním odmítnout, tak jako na to máte právo u jiného zboží. 

  • Zboží v záruční době můžete reklamovat, pokud se u něho projeví vada,

      

Recenze a hodnocení

Zboží Vám doručíme již od 89 ,- Kč.
Vrátit zboží můžete až do 30 dní od objednávky
Zboží skladem odesíláme do 24 hodin
Vaši objednávku zpracujeme s láskou.

Popis produktu

Saténové potahy na židle můžete aranžovat na židle s područkami, ale i bez nich. Dbejte na to, aby obvod opěradla nebyl větší než 95 cm. Upozorňujeme, že saténové potahy jsou pouze imitací pravé atlasové látky. Potahy jsou matnější a méně jemné než atlasová látka. Potahy jsou částečně průhledné. Jsou však kvalitnější než potahy z vlizelínu. Potahy můžete použít pro svatební výzdobu v interiérech ( restaurace, sály, kostely) a při venkovních slavnostech (např. při garden party nebo obřadech pod širým nebem). Potah (návlek) natáhnete přes opěradlo židle a navážete mašli.

Další informace