Čoko mini vajíčka | Čokomandle

Přípravy na Velikonoční svátky jsou v plném proudu a brzy příjde řada i na barvení vajíček. Pro hospodyňky, které každým rokem o Velikonocích něčím novým rády překvapí, tu máme novinku v podobě velikonočních čokomandlí.

Co jsou to čokomandle?
Jsou to čokoládová mini vajíčka s praženou mandlí uprostřed, obalená v pravé italské čokoládě!
Čokomandle nabízíme obarvené, ale pokud si vyberete bílé, můžete si je obarvit, jako to udělala naše kolegyně Hanka.
Neváhejte! Mlsejte!

Pamatujte

Důležitá je chuť, ne barva !

Čokomandle si můžete snadno obarvit sami. Na okamžik je ponoříte do potravinářské barvy na vajíčka a pak je necháte oschnout. Je to snadné! Bez obav tak můžete vybírat i z čokomandlí s bílým povrchem.

Jak pořídit čokoládová mini vajíčka levně?

Čokoládová mini vajíčka můžete koupit v cenově výhodných 1 kg baleních. Jsou opravdová delikatesa a tak doporučuje na počtu nešetřit. Pokud přesto zbydou, sní se v průběhu roku nebo je rozdáte dětem.

A jak se balit čokoládová vajíčka?

Mini čokoládu můžete balit do tylových nebo organzových mošniček, organzových sáčků nebo dárkových krabiček. Můžete použít i obyčejný celofán nebo celofánový sáček. Čokomandle použijete i jako součást Velikonočních dekorací, ale budou se hodit i v kavárnách a firemních prostorech. Všude tam, kde nalezenete někoho, kdo rád mlsá čokoládu.

Cupcakes, mufíny a čokomandle

Bílé a barevné čokoládové mandle s úspěchem použijete jako ozdobu na cupcake a mufíny. Stačí trocha kreativity, zručnosti, originální mufín je na světě.

Organzový sáček se hodí!

Čokomandle můžete věnovat svým blízkým, přátelům a známým, zabalené v organzovém sáčku. Na ten můžete umístit originální velikonoční visačku.

Mošnička z barevného tylu

Pokud se vám líbí balení do mošničky, budete potřebovat kruhové rondo z tylu, mandle, visačky a stuhu. Mandle se vloží doprostřed ronda, okraje se ohnou a zaváží stužkou s visačkou. Je to rychlé, levné a efektní.

Čokomandle jako Velikonoční dekorace

čokomandle obarvíte a přiložíte k obvyklým Velikonočním postavičkám. Vzhled můžete vyplašit senem ze sisalových vláken.

Inspirujte se....